Beskrivelse
Fin trægaveæske der præsenterer Borges Porto standard portofolie
Borges White Reserva
Intens profil, der kombinerer friskhed med aldringens opvirkning. En blanding af portvine der er omkring 6 år gamle.
Borges Reserve Hvid er lavet af Malvasia-Fina, Gouveio, Rab igato og Viosinho.
Duft
Intense aromaer, hvor aldringen fremhæver tilstedeværelsen af honning og cederharpiks
Smag
Meget voluminøs i munden. En perfekt balance af surhed og sødme.
Eftersmag
Kommer den karakterisktiske smag af honning og hasselnødder, der er så almindelig for en portvin i denne alder
Kommentar
Serveres mellem 8-12 grader som en aperitif eller sammen med tørrede frugter og slik med citrus
————————————————————–
Borges Tawny Reserva
Profilen kombinerer friskhed med kompleksitet, der kommer fra vinets aldring. En blanding af portvine der er omkring 7 til 8 år gamle.
Borges Reserve Tawny er lavet af Touriga-Franca, Touriga-Nacional, Tinta-Barroca, Tinto-Cåo og Tinta-Rkoriz.
Duft
Modne aromaer, såsom honning og marmelade
Smag
Blød fornemmelse og smag af syltetøj og marmelade. Afslutningen i munden, afslører aldringens påvirkning på vinet. Balancen mellem surhed og sødme giver en vedholden og behagelig finnish
Kommentar
Serveres mellem 14-16 grader med fordel som en aperitif. ldeelt til søde sager lavet af æg eller tørfrugter. God til oste og foie gras. Til mad bruges det når der serveres fed fisk
————————————————————–
Borges Ruby Reserva
Frugtig, frisk og intens profil, med en vis kompleksitet. En blanding af portvine med en gennemsnitsalder på 3 år.
Borges Reserve Ruby er lavet af Touriga-Franca, Touriga-Nacional, Tinta-Barroca, Tinto-Cáo og Tinta-Rkoriz.
Duft
En ung og frisk vin med noter af sorte frugter som brombær, pebermynte og eukalyptus
Smag
Bløde tanniner i munden giver vinet struktur og en ung smag, der bekræfter den intense tilstedeværelse af brombær og frisk pebermynte. Vinet har en velafbalanceret surhed
Kommentar
Serveres mellem 16-18 grader til alle slags oste, chokolade desserter og røde frugter. ldeel til krydret og grillet kød/ål
————————————————————–
Borges Soalheira 10 år White
Næse:
Komplex aroma, tørrede frugter, hasselnød, mandel, karry.
Smag:
God syre dog balanceret af sødme, frugt, nødder igen, karry.
Kommentar:
Nydes som aperitif, sammen med nødder, citrus slik. Forretter med laks eller sushi.