Videre til indhold
  • Besøg Showroom
  • Kontakt os
0,00 kr. 0 Kurv
Køb for 799,00 kr. mere og få GRATIS fragt!
Shop videre
Main Menu
  • Rødvin
    • Argentina
    • Australien
    • Chile
    • Frankrig
    • Italien
    • New Zealand
    • Spanien
    • Sydafrika
    • Tyskland
    • USA
    • Østrig
  • Hvidvin
    • Australien
    • Chile
    • Frankrig
    • Italien
    • New Zealand
    • Spanien
    • Tyskland
    • USA
    • Østrig
  • Rosé
    • Frankrig
    • Italien
    • Spanien
    • Sydafrika
    • Tyskland
  • Rom
    • Alta Gama
    • Austrian empire
    • Chairman’s
    • Cihuatan
    • Diplomatico
    • Ekte
    • Fanø
    • Malecon
    • Malteco
    • Musik bands
      • Rammstein
      • Volbeat
    • Plantation
    • Ron Esclavo
    • Rum Nation
    • SBS
    • Spirit Drink
      • A.H. Riise
      • Don Papa
      • Santos Dumont
    • Worthy Park
    • Zafra
    • Øvrige rom
  • Whisky
    • Benriach
    • Bourbon
    • GlenAllachie
    • Glendronach
    • Glenglassaugh
    • Hepburn’s choice
    • Highland Park
    • Kilkerran
    • Macallan
    • Scarabus
    • Spey Fumare
    • Springbank
    • Stauning
    • Teeling
    • The Arran
    • The Whistler
    • Tullibardine
    • Øvrige whisky
      • Ben Nevis
      • Glenrothes
      • Tokinoka
  • Gin
    • ELG
    • Wild Distillery ENE
    • Isle of Møn
    • June by G-vine
    • Osborne
    • Purity
    • Rammstein
    • Tranquebar
    • That Boutique-y
    • Øvrige
  • Portvin
    • Ramos Pinto
    • Vista Alegre
  • Champagne
    • A. Robert
    • Jean Vesselle
    • Leclerc
    • Louis Roederer
    • Champagne Tilbehør
  • Øvrige
    • Spiritus
      • Absint
      • Armagnac
      • Bitter
      • Brændevin
      • Calvados
      • Cognac
      • Grappa
      • LIkør
      • Pisco
      • Rom
      • Sherry
      • Snaps / Aguavit
      • Spritz
      • Sprut i store mængder
      • Tequila
      • Tonic & Mixers
      • Vermouth
      • Vodka
        • Crystal Head
        • Squadron 303
        • Purity
        • Sacred
      • Whisky
    • Mest solgte
    • Mousserende
    • Dessertvin
    • Alkoholfri
      • Alkoholfri Hvidvin
      • Alkoholfri Mousserende
      • Alkoholfri Róse
      • Alkoholfri Rødvin
    • Skattekammer
    • Økologisk
    • Delikatesser
      • Andre Produkter
      • Bagsværd Lakrids
      • Rossini Caviar
      • Tim’s Cookies
      • Trøffel
    • Gaveæske
    • Summerbird Chokolade
    • Tilbehør
    • Øl
    • Hedvin
  • Julekalender
  • Alkoholfri
    • Alkoholfri Hvidvin
    • Alkoholfri Mousserende
    • Alkoholfri Róse
    • Alkoholfri Rødvin
Main Menu
  • Rødvin
    • Argentina
    • Australien
    • Chile
    • Frankrig
    • Italien
    • New Zealand
    • Spanien
    • Sydafrika
    • Tyskland
    • USA
    • Østrig
  • Hvidvin
    • Australien
    • Chile
    • Frankrig
    • Italien
    • New Zealand
    • Spanien
    • Tyskland
    • USA
    • Østrig
  • Rosé
    • Frankrig
    • Italien
    • Spanien
    • Sydafrika
    • Tyskland
  • Rom
    • Alta Gama
    • Austrian empire
    • Chairman’s
    • Cihuatan
    • Diplomatico
    • Ekte
    • Fanø
    • Malecon
    • Malteco
    • Musik bands
      • Rammstein
      • Volbeat
    • Plantation
    • Ron Esclavo
    • Rum Nation
    • SBS
    • Spirit Drink
      • A.H. Riise
      • Don Papa
      • Santos Dumont
    • Worthy Park
    • Zafra
    • Øvrige rom
  • Whisky
    • Benriach
    • Bourbon
    • GlenAllachie
    • Glendronach
    • Glenglassaugh
    • Hepburn’s choice
    • Highland Park
    • Kilkerran
    • Macallan
    • Scarabus
    • Spey Fumare
    • Springbank
    • Stauning
    • Teeling
    • The Arran
    • The Whistler
    • Tullibardine
    • Øvrige whisky
      • Ben Nevis
      • Glenrothes
      • Tokinoka
  • Gin
    • ELG
    • Wild Distillery ENE
    • Isle of Møn
    • June by G-vine
    • Osborne
    • Purity
    • Rammstein
    • Tranquebar
    • That Boutique-y
    • Øvrige
  • Portvin
    • Ramos Pinto
    • Vista Alegre
  • Champagne
    • A. Robert
    • Jean Vesselle
    • Leclerc
    • Louis Roederer
    • Champagne Tilbehør
  • Øvrige
    • Spiritus
      • Absint
      • Armagnac
      • Bitter
      • Brændevin
      • Calvados
      • Cognac
      • Grappa
      • LIkør
      • Pisco
      • Rom
      • Sherry
      • Snaps / Aguavit
      • Spritz
      • Sprut i store mængder
      • Tequila
      • Tonic & Mixers
      • Vermouth
      • Vodka
        • Crystal Head
        • Squadron 303
        • Purity
        • Sacred
      • Whisky
    • Mest solgte
    • Mousserende
    • Dessertvin
    • Alkoholfri
      • Alkoholfri Hvidvin
      • Alkoholfri Mousserende
      • Alkoholfri Róse
      • Alkoholfri Rødvin
    • Skattekammer
    • Økologisk
    • Delikatesser
      • Andre Produkter
      • Bagsværd Lakrids
      • Rossini Caviar
      • Tim’s Cookies
      • Trøffel
    • Gaveæske
    • Summerbird Chokolade
    • Tilbehør
    • Øl
    • Hedvin
  • Julekalender
  • Alkoholfri
    • Alkoholfri Hvidvin
    • Alkoholfri Mousserende
    • Alkoholfri Róse
    • Alkoholfri Rødvin
  • Vin
    • Rødvin
      • Argentina
      • Australien
      • Chile
      • Frankrig
      • Italien
      • New Zealand
      • Spanien
      • Sydafrika
      • Tyskland
      • USA
      • Østrig
    • Hvidvin
      • Australien
      • Chile
      • Frankrig
      • Italien
      • New Zealand
      • Spanien
      • Tyskland
      • USA
      • Østrig
    • Rosé
      • Frankrig
      • Italien
      • Spanien
      • Sydafrika
      • Tyskland
    • Champagne
      • A. Robert
      • Jean Vesselle
      • Leclerc
      • Louis Roederer
      • Champagne Tilbehør
    • Portvin
      • Ramos Pinto
      • Vista Alegre
    • Alkoholfri
      • Alkoholfri Hvidvin
      • Alkoholfri Mousserende
      • Alkoholfri Róse
      • Alkoholfri Rødvin
    • Mousserende
      • Spanien
      • Italien
      • Tyskland
    • Dessertvin
      • Australien Dessertvin
      • Østrig Dessertvin
      • Tyskland Dessertvin
  • Spiritus
    • Rom
      • Diplomatico
      • Ekte
      • Fanø
      • Malecon
      • Malteco
      • Plantation
      • Zafra
      • Øvrige rom
    • Whisky
      • Benriach
      • Bourbon
      • GlenAllachie
      • Glendronach
      • Glenglassaugh
      • Highland Park
      • Kilkerran
      • Macallan
      • Spey Fumare
      • Springbank
      • The Whistler
    • Gin
      • June by G-vine
      • Tranquebar
      • That Boutique-y
      • Øvrige
    • Spirit Drink
      • A.H. Riise
      • Don Papa
      • Santos Dumont
    • Cognac
    • Øvrige
      • Spiritus
      • Likør
      • Tilbehør
  • Skattekammer
  • Lækkerier
        • Summerbird Chokolade
        • Bagsværd Lakrids
        • Tim's Cookies
        • Øl
        • Øvrige
  • Tilbud
  • Populære
0,00 kr. 0 Kurv
Køb for 799,00 kr. mere og få GRATIS fragt!
Shop videre

Rødvin

Rødvin

PRIMITIVO 17.9 IGT Puglia, Riolite Vini

5 på lager

PRIMITIVO 17.9 IGT Puglia, Riolite Vini Primitivo di Manduria er en DOC (1974) for vine lavet 100% på druen Primitivo, som er dyrket i provinserne Brindisi og Taranto i Apulien, og som har et minimum alkoholindhold på 14%. Primitivo-druen er blevet anvendt i flere århundreder i området, og efterhånden som man opdager dens potentiale, bliver den taget mere alvorligt, og ikke bare som blandings drue. Takket være en ny generation af vinmagere i Apulien er Primitivo di Manduria blevet til en af de mest efterspurgte vine fra området både som tørre (DOC-klassifikationen) og som dessertvine (DOCG). Da både jordbunden og klimaet varierer meget i distriktet, kan man finde forskellige stile for Primitivo di Manduria. Derfor er producentens dygtighed vigtig. Dolce Naturale-vine er som regel kraftige og krydrede, men de bedste af dem viser god balance og finesse – selv ved høj alkoholprocent. Producenten Riolite Vini er et konsulentfirma, der beskæftiger sig med udvælgelse, distribution og markedsføring af vin på de forskellige verdensmarkeder. Det er grundlagt af Matteo Bernabei, som er uddannet i ønologi på universitetet i Firenze, og hvis familie kan spore sine vinaktiviteter i Toscana og Veneto tilbage til 1837. Med sit indgående kendskab til såvel den tekniske som den kommercielle del af vinbranchen, har Matteo Bernabei formået at gøre Riolite Vini til en seriøs og kompetent virksomhed, der beskæftiger sig med vin på mange planer. Produktet Primitivo 17.9 er med sine 17,9% alkohol en vin, hvor man har foretaget næsten alle tænkelige skridt i retning af at maksimere alkoholindholdet. Vinen er blevet til i det syditalienske, meget varme og solrige Puglia, hvor vinstokkene er plantet i en jordbund af kalkholdigt ler, og hvor druerne har fået lov at hænge på vinstokkene 3-4 uger efter at ”normal” fuldmodenhed er nået. Denne proces medfører, at druerne tørrer lidt ind, hvorved sukkerindholdet forøges ganske væsentligt og samtidig opnås en koncentration af smags- og aromastofferne. Efter den manuelle høst presses druerne skånsomt og gærer efterfølgende ved lav temperatur (18-22°C) i helt op til 60 dage. Man anvender gærtypen Saccharomyces bayanus, som bl.a. har den særlige egenskab, at den er i stand til at ”overleve” alkoholprocenter helt op til ca. 18%. Slutteligt lagrer vinen i 4 måneder på europæiske egetræsfade. Primitivo 17.9 er meget tæt rubinfarvet med stor brillans. Duften er domineret af sorte kirsebær, ristede valnødder og blommer samt med nuancer af mørk chokolade, tobak og kanel. Smagen er rund og blød, men samtidig meget intens og fyldig og med udpræget frugtsødme, som matches fint af en forfriskende syre og et mineralsk strejf. Servér vinen ved ca. 18°C til råvildt, braiserede kødretter og kraftige, modne oste Rødvin Drue: 100% Primitivo Lagring: 4 Måneder på fransk eg Alkohol: 17.9% Syreindhold: 5,5 g/L Restsukker: 21 g/L Skruelåg: Nej
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

159,00 kr.

6 fl. pr. stk

135 kr.

SUPER TILBUD
12 fl. pr. stk

100 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Paul Jaboulet , La Chapelle Hermitage Rouge – MAGNUM 2019

3 på lager

Robert Parkers The Wine Advocate — 98 Points
James Suckling — 98 Points
Stephen Tanzer — 95 Points
Wine Spectator — 95 Points
Vinous Antonio Galloni — 95 Points

Navnet ‘La Chapelle’ kommer fra det lille kapel (Saint-Christophe) bygget på toppen af Hermitages flotte terrasser. La Chapelle laves på Syrah druer, som kommer fra nogle af Hermitages allerbedste parceller på topvinmarker som Les Bressards, les Greffieux, le Méal og les Rocoules, hvor vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle (Paul Jaboulet Aîné ejer i alt 21 ha. i Hermitage). Bedre oprindelse findes ganske enkelt ikke i Hermitage. Hver parcel bliver vinificeret for sig, og blandingsforholdene af de forskellige vine varierer efter årgangen. Det er netop sammensætningen af de enkelte vines forskellige egenskaber, som skaber La Chapelles enestående harmoni. Hermitage La Chapelle har en meget flot, blank rubinrød farve. Duften afslører lige fra begyndelsen stor kompleksitet og charme og udvikler sig hurtigt, når man ilter den i glasset, med toner af mørke bær som brombær, solbær og blåbær, samt krydrede nuancer og en diskret karakter af træ fra fad. I smagen er vinen meget fyldig, kompleks og frugtrig. I eftersmagen bliver vinen ved med at give fra sig, med god tannin og struktur.Server den til f.eks. vildt, fuglevildt, oksetournedos, kalvebrisler.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

4.495,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
PINOT NOIR MAISON DE LA VILLETTE

12 på lager

Maison de la Villettes Pinot Noir er lavet på 100% Pinot Noir-druer, som hentes på skråninger ved foden af Pyrenæerne og Cevennesbjergene med en jordbund af kalksten og en smule køligere temperaturer. Begge forhold er perfekte for Pinot Noir, som her får god aroma og en delikat, frugtrig stil. Det er netop den stil, man prioriterer i vinen, med en kølig maceration i 2 dage inden selve gæringen på ståltanke i 14 dage. Vinen bliver derefter modnet i 6 måneder på en kombination af ståltanke og brugte, franske træfade, som tilfører mere velour og kompleksitet.

Vinen har en flot, lys, rubinrød farve og en meget elegant og åben duft med lækre, sprøde frugtnuancer af kirsebær, hindbær og tranebær samt en smule vanilje. Smagen er meget harmonisk og frisk, med nogle af de samme nuancer som i duften, men også toner af sveskeblommer og en spændende let krydret og røget stil i eftersmagen. En utrolig vellavet og spændende vin for sin klasse!

Server den til fx grøntsagsretter (gerne gratinerede med ost), fjerkræ, svinekød, pasta- eller risretter, men også til grillet fisk. Den vinder ved at blive serveret en smule svalet.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

135,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Pomerol Feinschmecker Kasse

2 på lager

Advarsel — Årets Feinschmecker

(Årets Feinschmecker)

Årets Feinschmecker kasse – med certifikat & underskrifter fra alle slotsejerne.

Der er kun lavet 100 kasser til hele verden 

1 fl. Chateau Beauregard Pomerol
1 fl. Chateau Clinet Pomerol
1 fl. Clos Du Clocher Pomerol
1 fl. Chateau La Conseillante Pomerol NL
1 fl. Chateau Gazin Pomerol
1 fl. Chateau Mazeyres Pomerol
1 fl. Chateau Nenin Grand Vin Pomerol
1 fl. Chateau La Pointe Pomerol
1 fl. Chateau Rouget Pomerol
1 fl. Chateau Vieux Maillet Pomerol

Læse de detaljeret beskrivelserne her – klik på de forskellige flasker – og du kommer direkte til respektive slots webside:
Pomerol-seduction.com
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

49.000,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Geil Spätburgunder trocken

5 på lager

Vinen er lavet på 100% Spätburgunder-druer (en af de ældste druesorter i Tyskland) fra forskellige små parceller på ejendommen omkring Bermersheim. Vinstokkene er mellem 20 og 25 år gamle og vokser på en undergrund af primært løss og kalk, som passer fremragende til Spätburgunder. Man foretager en såkaldt “grøn høst” for at fjerne de dårligt udviklede klaser i juli, og man fjerner bladene omkring druerne midt i august, for at øge eksponeringen mod solen. Alt dette for at kunne høste optimalt modne og sunde druer. Efter afstilkningen gærer druerne i ca. 3 uger på åbne gæringskar af træ, og efter presningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring, ligeledes på træfade og uden forudgående filtrering. Til sidst modnes vinen i 12 måneder på store, traditionelle træfade. Den aftappes efter en naturlig bundfældning og en let filtrering. Vinen har en lys, rubinrød farve og umiddelbare, kølige aromaer af kirsebær (kirsebærsten), mandler, ribs, solbærblade og en smule vanilje i duften. I smagen er den på den slanke side, men alligevel med en intens, vinøs Spätburgunder-stil. Det er vinens tørhed, bid og delikate stil, som dominerer i eftersmagen, bl.a. med nuancer af vilde hindbær, drueskind og salt. En meget appetitgivende og sprød vin – meget klassisk, tysk Spätburgunder. Server den til salater, forretter med charcuteri og retter med skaldyr, fisk eller lyst kød. Prøv den også til varme vegetarretter.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

159,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
2015 CHATEAU DU DOMAINE DE L’EGLISE POMEROL (600CL)

1 på lager

WineSpectator — 92 points
James Suckling — 96 points
Decanter — 91 points

Sammensætningen i vinmarkerne er også den man finder i vinen med 95% Merlot og 5% Cabernet Franc. Gæringen foregår i temperaturregulerede tanke, og efter en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 16-18 måneder på egetræsfade af 225 l., hvoraf de 60% er nye.

I duften byder vinen på en god kompleksitet og frugtsødme, med Pomerols klassiske velour og charme. Smagen er meget fyldig og en smule voldsom i starten, men med lidt iltning i glasset kommer vinens mere delikate toner og harmoni frem. Den afslører toner af mørke bær, brombær og mørke moreller, men også mere vilde toner af skovbund, træ og vanilje. Eftersmagen er ganske blød og lang og meget charmerende. Server Château du Domaine de lEglise til vildtretter med tyttebær eller ribs, til grillet kalv, okse eller lammekød og til modne hvidskimmeloste
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

4.999,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Andre Brunel Chateauneuf-Du-Pape Centenaire

4 på lager

Er spækket med både velouragtige og voldsomme toner, som efter lidt iltning harmonerer meget godt sammen. Nuancerne af brombær og solbær. Producenten Familien Brunel har dyrket vin i det sydlige Rhône siden det 17. årh., og siden 1954, hvor Domaine Les Cailloux egentligt bliver grundlagt, er producenten blevet betragtet som en af de mest sikre producenter i området. Den aktuelle ejer, André Brunel, overtog vingården i 1971, og det er ham, der har løftet Les Cailloux ind blandt eliten i Châteauneuf-du-Pape. Han introducerede en streng kontrol af dyrkningen i vinmarkerne, med mindre udbytte, men større kvalitet – han var en af de første i området til at indføre plantning af græs mellem rækkerne og fjerne brug af kemikalier i vinmarkerne – og udstyrede kælderen med moderne udstyr. Det var André Brunel, der tilføjede hovedparten af de 40 ha. vinmarker, man i dag ejer i Côte du Rhône-appellationen, og 30 ha. i IGP (Vins de Pays) til de 20 ha. i Châteauneuf-du-Pape. I 1989 lavede han for første gang vinen Cuvée Centenaire, som i dag er husets flagskib, og en af de meste efterspurgte Châteauneuf-du-Pape-vine på markedet. Siden 2012 er André Brunels søn Fabrice (5. generation) trådt ind i firmaet – fremtiden i familien er således sikret! Distriktet Selvom det kan være svært at adskille historien fra legenden, ser det ud til, at dyrkningen af de første vine i området blev sat i gang af paverne i Avignon i begyndelsen af 1300-tallet og især af Pave Clement V (født i Bordeaux) og Pave Jean XXII. Oprindeligt var det først og fremmest hvidvine, der produceredes på skråningen, som lå ved Châteauneuf-Calcernier – pavens ferieslot i nærheden af byen Avignon. Efterhånden overtog rødvinene førstepladsen, og ligesom Hermitage rødvinene i starten blev brugt til at “forbedre” Bordeauxvinene med, blev Châteauneufvinene blandet med Bourgognevinene for at give dem mere styrke. Châteauneuf-du-Papes rødvine må produceres på 13 forskellige druer efter lovgivningen. Sammensætningen af druerne i vinen er sammen med fremstillingen og jordbundsforholdene den vigtigste faktor for kvaliteten. Druer som Grenache, Syrah, Mourvèdre og Cinsault er dem, som giver de bedste kvaliteter. Vinen Cuvée Centenaire laves kun i de største årgange og sammensættes af druer fra vinstokke, som i dag er ca. 125 år gamle og kun giver et udbytte på 15 hl./ha!. Undergrunden på parcellen indeholder kun lidt kalk, men til gengæld masser af kompakt, blåt ler. Farven skyldes et stort indhold af grafit, som giver vinen en meget karakteristisk mineralsk smag. Desuden er vinmarken ekstremt udsat for Mistral-vinden, som holder bladene og klaserne fri for fugt- og skimmelproblemer. En del af forklaringen bag vinens fantastiske koncentration, finesse og kompleksitet. Gæringen foregår separat efter druesort. Efter presningen bliver Syrah-vinene modnet på en kombination af træfade og betontanke. Sammenstikningen (assemblage) foregår normalt ca. 6 måneder før aftapningen. Vinen er aftappet efter en naturlig dekantering og uden filtrering for et bevare dens intensitet i både smag og aroma. Farven er intens, dyb, rubinrød. I duften kommer der nuancer af solbær og brombær frem, godt pakket ind i mørke krydderier. Smagen er spækket med både velouragtige og mere voldsomme toner, som efter lidt iltning harmonerer meget godt sammen. Nuancerne af brombær og solbær som dominerede i duften giver plads til skovbund og læder, men også lidt lakrids og bitter chokolade. Vinen slutter ekstremt harmonisk og delikat – på trods af sin høje alkoholprocent. Vinen bør serveres f.eks. til lam, okse eller vildt… eller nyd den bare uden mad til, som den kæmpe vin den nu engang er!
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

1.699,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
La Chapelle, Paul Jaboulet Ainé – Hermitage Rouge (Øko)

9 på lager

(4,1/5 ⭐ på Vivino)

Distriktet
Hermitage betyder eremitbolig på fransk og navnet overgik området efter en legende om ridderen de Sterimberg, som efter at have bekæmpet kætterne i beg. af det 13. årh., angrede og trak sig tilbage i en beskeden bolig på toppen af Tain-bjerget, hvor han brugte sin tid på bøn og vindyrkning. I det 17. årh. blev vinene fra nabobjerget Saint Christophe omdøbt til Hermitage og samtidig oplevede Hermitage-vinene stor berømmelse hos de kongelige, såvel i England og Frankrig som i Rusland.

Områdets mange forskellige parcelnavne skyldes de store forskelle, som man finder i jordbunden i Hermitage: granit, glimmer, skiffer, gnejs og runde aflejringssten. De fleste vinmarker vender mod syd og er således beskyttede mod vinde fra nord. Samtidigt får de masser af sol. Røde Hermitage vine har som regel en mørk, rubinrød farve med aromaer af solbær, hindbær, peber og vilde blomster. Med alderen udvikler det sig til karakterer af blommer, modne kirsebær, syltede frugter og læder. De kan virke en smule aggressive i deres ungdom men udvikler sig med tiden mod det bløde og det runde. De hvide har en flot, gylden, blank farve, og i duften finder man karakterer af blomster, vanilje og brændte mandler. Smagen er fed og meget aromatisk.

Producenten
Da Gérard Jaboulets døde i slutningen af 1990’erne, gennemgik firmaet en vanskelig tid, men efter familien Freys opkøb af Paul Jaboulet Aîné i 2006, er det nu igen tilbage i den absolutte elite. Familien Frey stammer fra Champagne, hvor man ejer 100 ha. vinmarker. Familien ejer desuden også Château la Lagune, 3. Cru Classé i Bordeaux samt mindre besiddelser i Bourgogne og i Valais, Schweiz

Den ældste datter i familien Frey, Caroline, har forestået genopbygningen af Paul Jaboulet Aîné og er fortsat i spidsen for firmaet. Hun er uddannet ønolog i Bordeaux og er kendt for at være perfektionist til fingerspidserne. Alle firmaets marker er således blevet grundigt renoverede, og nye topparceller i Côte Rôtie, Condrieu og Châteauneuf-du-Pape er blevet købt og tillagt den i forvejen imponerende portefølje af markbesiddelser, som nu i alt andrager 120 ha. Druerne fra alle disse marker suppleres i begrænset omfang med druer, som man indkøber på Negociant-basis fra faste vindyrkere.

Som et led i den fortsatte udvikling af firmaet har Caroline Frey ved købet iværksat et kæmpe program med overgang til økologisk dyrkning. Man har således siden 2013 dyrket alle marker økologisk, og fra og med årgang 2016 er alle domaine-vinene fra Jaboulet certificeret økologiske.
 
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

2.195,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Cantina Negrar Amarone DOCG

6 på lager

Fyldig og krydret en vin med stor krop og længde i smagen samt den karakteristiske lille antydning af bitterhed. Vinen produceres helt klassisk for en god Amarone ved at druerne lægges til tørre. Denne proces, som kaldes “appassimento”, forgår på vingården under temperaturregulerede forhold i en periode på omkring 120 dage. I den periode fordamper henved 40% af væskeindholdet i druerne, og sukkeret koncentreres samtidig med at der udvikles nogle anderledes aromakomponenter end i de helt friske druer. I midten af januar måned presses og gæres druerne, som er Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne høstes typisk i den sidste uge af september. Høsten foregår med håndkraft. Druerne vokser i selve hjertet af Valpolicella Classico regionen mellem Negrar-bakkerne. Undergrunden varierer meget fra en meget kalkholdig til en mere vulkansk undergrund. Vinen lagres i omkring halvandet år på delvist små barriques af fransk eg og på store 3.000 liters egefade og yderligere et halvt til et helt år på flaske inden den kommer ud fra vingårdens kælder. Oplevelsen Vinen har en flot dybrød farve. I næsen fornemmes en krydret aroma præget af søde frugter, mørke bær og tørrede blomster samt en vifte af sødt krydrede noter. Smagen er meget fyldig og krydret. Det er en vin med stor krop og længde i smagen samt den karakteristiske lille antydning af bitterhed i afslutningen. Serverings-TIPS Serveringstemperaturen må ikke overstige 18 grader. Det er en rigtig god ledsager til vildt, kraftige kødretter og stærke modne ost. Sørg for at åbne vinen et par timer før serveringen, og hæld den gerne på en karaffel.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

299,00 kr.

249,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Cantina Negrar Valpolicella Ripasso DOC

6 på lager

En meget velsmagende Ripasso, med varme og kraft. Cantina Valpolicella Negrar producerer denne lækre Ripasso ved at hælde Valpolicella rødvin over kvaset fra vingårdens produktion af Amarone og Recioto. Da kvaset stadig indeholder en del sukker, startes gæringen således igen, og dermed øges alkoholen og der udtrækkes endnu flere gode aromastoffer. Drueindholdet er Corvina, Rondinella og Molinara.

Druerne høstes med håndkraft. De vokser i selve hjertet af Valpolicella Classico regionen mellem Negrar-bakkerne. Undergrunden varierer meget fra en meget kalkholdig til en mere vulkansk undergrund. Vinen lagres efterfølgende på en kombination af små og store egetræsfade inden den tappes på flaske.

Oplevelsen
En meget velsmagende Ripasso, med varme og kraft. Farven er flot rubinrød. Der stiger en lækker mandelagtig aroma op af glasset, som virkelig giver appetit på at smage vinen i store mundfulde.

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 16-18 grader. Vinen er som skabt til gode kraftige kødretter, herunder efterårets gode klassiske retter som ande- og flæskesteg. Den kan også anvendes til gode modne oste.

Vinen bør iltes efter åbning af flasken. Hæld den på en karaffel og lad den stå i 2 timer før servering.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

175,00 kr.

125,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Marcel Deiss Rouge de St Hippolyte (BIO)

2 på lager

En meget lækker, sprød og charmerende vin.

Mens man i Alsace gik over til at lave hvidvine efter 1500-tallet, har landsbyen St. Hyppolyte beholdt traditionen for at lave rødvine, og er i dag – i lighed med landsbyen Ottrot længere mod nord – berømt for sine røde Pinot Noir vine. De stejle, sydvendte skråninger over St. Hyppolyte egner sig perfekt til dyrkning af Pinot Noir. Den fattige, tørre undergrund af hvidt, smuldrende granit og sand giver vinstokkene store vækstudfordringer. Til gengæld modner druerne her meget tidligt og giver utroligt koncentrerede og komplekse vine.

Pinot Noir har en smuk, blank, rubinrød farve. I duften finder man toner af modne, røde og mørke frugter og bær (solbær) samt mineralske nuancer. Smagen er liflig, frugtrig og appetitgivende. Vinen er flot afrundet, selv om man fornemmer mineralske toner (granit) til sidst. En meget lækker, sprød og charmerende vin.

Serveres til forretter eller kylling “à la provencale”, til lam, and eller kalv – gerne grillet, og til faste oste. Serveringstemperatur: 12-14°.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

389,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
CHATEAUNEUF DU PAPE ROUGE Arioso 2013

2 på lager

Arioso er udelukkende lavet på druen Grenache Noir som kommer 100% fra Clos Saoumas parcel på ”lieu dit” Pignan. Stedet er kendt for at producere vine med stor finesse og sprødhed, derfor vinens navn ”Arioso”, som betyder syngende eller luftig i musikkens verden! Druerne er mast uden afstilkning og efter en 11 dages koldmacerering på tank lader man den alkoholiske gæring starte naturligt, uden tilsætning af gær. Efter ca. 10 dages gæring lader man ”vin de goutte” løbe af sig selv og resten af masken presses skånsomt i en lodret presse. Efter presning bliver mosten fyldt direkte på fade af eg fra Jupilles-skoven i Loire og fadene bliver flyttet i et koldere sted i kælderen, så den malolaktiske gæring ikke starter for tidligt. Den må gerne starte når sommeren efter høsten kommer. Vinen får en modning på 36 måneder uden omstikning. Vinen har en meget mørk, rubinrød farve. Duften er stadig meget lukket, men med iltning i glasset fornemmer man dybe og komplekse frugtnuancer af mørke bær, lakrids og klassiske krydderier, men også mere friske toner af røde bær (ribs) til sidst. Trækarakteren kommer stadig meget frem. Smagen er stadig voldsom og upoleret, domineret af tannin, men kompleksitet og dybden er der. Vinen kræver tid! Da vinen er aftappet direkte fra fad uden klaring eller filtrering, kan den indeholde lidt bundfald og tryk, hvorfor det er vigtigt at dekantere/ilte vinen inden servering.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

1.749,00 kr.

1.149,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Cantine Lenotti Ripasso Le Crosare

12 på lager

Vivino — Blandt top 2% af alle vine i verden

Cantine Lenotti Ripasso Le Crosare Denne vin en meget sammensat vin, hvor man bliver ved med at opdage nye nuancer. Her finder man både toner af kirsebær, brombær, kaffe, chokolade, hasselnød, pomerans og syltede frugter, men også meget delikate og friske toner, som mere går mod det grønne. Valpolicella vine produceres i Veneto distriktet, som er beliggende i det centrale Norditalien fra lidt vest for Verona til Venedig. Kunst, kultur og arkitektur i området er en historie for sig, som tæller andet og mere end Romeo og Julies stadigt bevarede domiciler og den gamle romerske arena i Verona. Vin produceres overalt – også i lavlandet, men kun vinene fra skråningerne i Classico-områderne har kvalitetsmæssig interesse. Producenten Lenottis vingård ligger i udkanten af byen Bardolino lige ved Gardasøens bred i umiddelbar nærhed af de smukke bakker omringet af vinmarker og oliventræer. Det er netop søen, som giver området sit ganske særprægede mikro-klima, som nærmest er perfekt til vindyrkning. Kældrene er bygget i fuld harmoni med det smukke landskab og er udstyrede med meget moderne vinificerings- og aftapningsfaciliteter. Men skabelsen af gode vine starter allerede i vinmarkerne, og derfor bruger Lenotti megen tid på dyrkningen og udvælgelsen af vinstokkene. Druerne er høstet separat i de forskellige produktionsområder, og hver parcel bliver vinificeret for sig. Det sidste er ikke bare et tilfældigt markedsføringsnummer men et helt klart valg om at udvikle hvert område, hver parcel eller druekarakter så meget som muligt. Vinen Et skoleeksempel på en kvalitets Ripasso. Høj alkohol, koncentration, styrke, intensitet og frugtsødme. Et sikkert hit til kraftigere retter. Mens Amarone og Recioto laves på druer, som har gennemgået en tørring i løbet af vinteren efter høsten, er en “almindelig” Valpolicella lavet klassisk som de fleste rødvine med en masning af druerne umiddelbart efter høsten samt en gæring sammen med skindet mm. Presning foregår først efter endt gæring. Men for “Ripasso-vine” (eller “ripassato” som de også bliver kaldt), benytter man nærmest begge teknikker. Hos Lenotti laves Ripasso ved, at man ved slutningen af gæringen af tørrede druer til Amarone eller Recioto i januar/februar, og når presningen er overstået, hælder noget af det bedste Valpolicella Classico Superiore på den pressede mask og sætter en ny gæring i gang. De anvendte druer fra den første gæring er Corvina (70%), Rondinella (25%) og Molinara (5%). Efter endt gæring bliver vinen yderligere modnet et år på store fade. Ripasso-teknikken sammensætter karakterer, som både låner eksotiske nuancer fra Amarone-druer, der er angrebet af “den ædle råddenskab”, og samtidig styrke og ungdom fra Valpolicella-druer, som er vinificeret normalt. Derfor er Le Crosare en meget sammensat vin, hvor man bliver ved med at opdage nye nuancer. Her finder man både toner af kirsebær, brombær, kaffe, chokolade, hasselnød, pomerans og syltede frugter, men også meget delikate og friske toner, som mere går mod det grønne. Prøv den til okse, lamme eller kalvesteg, til vildt – især serveret med tyttebær eller ribs eller til modne oste. Server den ved ca. 18-19 grader.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

185,00 kr.

6 fl. pr. stk

159 kr.

SUPER TILBUD
12 fl. pr. stk

149 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
MARMO AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOCG

5 på lager

MARMO AMARONE 2016 DELLA VALPOLICELLA DOCG Denne herlige Amarone er lavet på druerne Corvina (70%), Corvinone (20%) og Rondinella (10%). Vinen er vinificeret på rustfrie ståltanke og derefter lagret 4 måneder på samme. Herefter er fulgt en yderligere modning i hele 60 måneder på europæiske egetræsfade. Vinen byder på skønne noter af mørke kirsebær, blommer og dadler samt et strejf af kakao og ristet kaffe. I smagen er vinen både fyldig og intens og besidder en skøn, vedvarende eftersmag, der med en fin afstemt og karakteristisk bittersødme fuldender indtrykket af en meget vellavet vin. Marmo Amarone della Valpolicella egner sig fortrinligt til kraftige kødretter af okse, lam eller råvildt. Modne og lidt kraftige oste kan den også fint ledsage. Marmo befinder sig i hjertet af Valpolicella, i det norditalienske vindistrikt, Veneto, sydvest for Gardasøen. Selve navnet Marmo er en særlig hyldest til det smukke, røde marmor i undergrunden, som er med til at skabe en helt unik terroir i området. Druerne til Marmo-vinene er dyrket med stor omhu og respekt for dette enestående landskab og dets lige så enestående vine. Vinene fremstilles efter traditionelle, italienske metoder, der er gået i arv gennem generationer af vinproducenter. Fylde, karakter og krop er nøgleordene for vinene. Marmo prioriterer at lave vine, der er ukomplicerede, har charme og som kan bruges til det brede køkken.  
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

349,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
MARMO RIPASSO VALPOLICELLA DOC

14 på lager

Marmo Valpolicella Ripasso er lavet af druerne Corvina (70%), Corvinone (20%) og Rondinella (10%). Vinen er vinificeret på rustfrie ståltanke og derefter lagret 6 måneder på samme. Herefter er fulgt en yderligere modning i hele 36 måneder på europæiske egetræsfade. Vinen byder på indsmigrende noter af mørke kirsebær og modne hindbær samt velafstemte aromaer af kakao og vanilje. Smagen er fyldig, harmonisk og vedholdende med et let og fint afstemt strejf af den karakteristiske bittersødme. Marmo Valpolicella Ripasso vil matche mange lækre retter, gerne tilberedt på grillen. Det kan fx være and, gris eller lam.  
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

155,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Missetti Appassimento

54 på lager

Produceres på samme måde som Amarone!

I smagen fornemmes god sødme og blødhed med noter af mørke bær og blommer, men med et godt bid til sidst, hvilket giver en god balance. Missetti Appassimento er sammensat af et udvalg af røde italienske druer fra forskellige oprindelsesområder og er lavet efter appassimento-metoden i Veneto, som går ud på, at druerne tørres i nogle uger i specielt indrettede tørrerum umiddelbart efter plukningen. Derefter bliver druerne skånsomt mast og gæret og til sidst presset. Resultatet bliver en meget fyldig, kompleks og sødmefuld vin, som både har druernes frugtkarakter og en “fed” fløjlsblød stil, som minder meget om Amarone. Både gæringen og modningen foregår på temperaturregulerede rustfri ståltanke. Vinen bevarer derfor de sarte, sødmefulde, aromatiske nuancer, som tørringen af druerne giver. Vinen er mørk rubinrød, og i duften anes lækre frugtnoter af mørke kirsebær, brombær samt krydrede noter af sort peber. I smagen fornemmes god sødme og blødhed med noter af mørke bær og blommer, men med et godt bid til sidst. En god tannin gør vinen harmonisk. Velegnet til grillet kød, lam, oksekød, fjerkræ og vildt. Da grækerne kom til Italien, blev de så imponerede af Italien som vinland, og især af de mange vindistrikter, at de kaldte landet Oenotria: “vinens land”. Produktionen af vin går derfor meget langt tilbage. Før grækerne var etruskerne kendt for deres dygtighed med hensyn til vin, og senere var romerne med til at systematisere produktionen og handlen. Vinproduktionen har haft stor betydning for italiensk landbrug i hele middelalderen og helt op til vore dage. Som i mange andre europæiske lande har kirken med sine mange klostre haft stor indflydelse på udbredelse og udvikling af vintraditionen. Cirka 792.000 hektar vinmarker er fordelt i hele landet. Dog er de nordligste områder som Piemonte, Veneto og Toscana de mest kendte. Områder som Puglia, Sicilien og Friuli er ved at vinde frem.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

109,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Caparzo BRUNELLO DI MONTALCINO 2018

3 på lager

Vinen udvikler sig i glasset, og efter nogle minutter finder man duft af bitter chokolade eller kakao. Vinen er kraftfuld og tør. Producenten Caparzo ligger 4-5 km. nordøst for den meget smukke by Montalcino på et sted, der oprindeligt hed Ca’ Pazzo (“den skøres hus”). Produktionspotentialet var enormt på denne ejendom, som havde produceret vin igennem århundreder, men som i løbet af 50’erne og 60’erne var blevet mere end forsømt. Tingene ændrede sig fra 1970, hvor et dynamisk team lod ejendommen gennemgå en total istandsættelse, og hvor de omkringliggende jorder blev nybeplantet med især Sangiovese Grosso men også Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sauvignon og en smule Traminer. I slutningen af 1990’erne blev ejendommen købt af Elisabetta Gnudi Angelini, som både investerede en del af sin formue og helt klart også sin sjæl i Caparzo. I dag udgør vinmarkerne i alt 90 ha., fordelt på 5 vingårde. Selve huset Caparzo med vinificeringskældre, receptions- og udsalgslokaler samt beboelse, ligger midt i 9 ha. Brunello, 2,5 ha. Cabernet Sauvignon, 3 ha. Chardonnay, Sauvignon og Traminer, 3 ha. Rosso di Montalcino, 1 ha. Sangiovese Sant´Antimo og 1,5 ha. Moscadello. Jorden her er mest sand- og lerholdig. På La Casa, 275 m. over havet finder man 5 ha. Brunello på en fantastisk jordbund (Galestro) af skiffer, ler og sandsten blandet med kalkaflejringer fra havet. Resten af vinmarkerne finder man på La Caduta (længere mod vest, i en højde af 300 m., med samme jordbund som på La Casa), Il Cassero (hvor man ud over 6 ha. Brunello også dyrker Sangiovese, Syrah og Colorino) og San Piero-Caselle sydøst for Montalcino, hvor man ud over Brunello bl.a. også dyrker Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah og Petit Verdot. Caparzo dyrker også 4 ha. med oliventræer. Mere end 40 års vindyrkning på ejendommen har givet teamet bag Caparzo stor erfaring med, hvilke kloner, druesorter og teknikker, der er de bedste for stedet. Den kalkholdige undergrund, som dominerer Caparzos ejendomme giver koncentrerede vine med fin frugt og finesse. Vinen Brunello di Montalcino fra Caparzo er lavet på Brunello-druer som kommer fra ejendommens forskellige vingårde: Caparzo mod nord, La Caduta mod vest, Il Cassero mod syd og San Piero-Caselle mod øst. Denne kombination giver mulighed for at opnå den helt rigtige balance alt efter årgang. Vin gæres klassik på tank, gennemgår en malolaktisk gæring og modnes 36 måneder på en blanding af slavonske og franske traditionelle egetræsfade (30, 50 og 80 hl.). Den gemmes desuden 12 måneder på flaske inden afskibning. Den har en smuk, granatrød, intens og brillant farve med et anstrøg af orange. Duften er intens og meget kompleks men stadig med ungdommens frugtbouquet af solmodne bær og vilde frugter. Vinen udvikler sig i glasset, og efter nogle minutter finder man duft af bitter chokolade eller kakao. Smagen udvikler en kolossal dybde og koncentration. Vinen er kraftfuld, tør og med en blød tannin. Man fornemmer et godt potentiale til mange års udvikling – 20 til 30 år. Distriktet Allerede i det 13. årh. var vinene fra Montalcino i Toscana så efterspurgte, at nabobyerne Siena og Firenze forsøgte at tage herredømmet over distriktet. I dag anses Brunello di Montalcino-vine for at være nogle af Italiens allerbedste, og området var i øvrigt det første i landet, som opnåede den fornemme betegnelse DOCG. Området leverer også udemærkede Rosso di Montalcino DOC-vine samt en lidt mere sjælden Moscadello di Montalcino DOC-dessertvin.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

399,00 kr.

349,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Caparzo TOSCANA Rosso SANGIOVESE

16 på lager

Har potentiale til 3-5 års lagring

I smagen kommer druens kirsebærnuancer fint frem med toner af hindbær og ribs. Producenten Caparzo ligger 4-5 km. nordøst for den meget smukke by Montalcino på et sted, der oprindeligt hed Ca’ Pazzo (“den skøres hus”). Produktionspotentialet var enormt på denne ejendom, som havde produceret vin igennem århundreder, men som i løbet af 50’erne og 60’erne var blevet mere end forsømt. Tingene ændrede sig fra 1970, hvor et dynamisk team lod ejendommen gennemgå en total istandsættelse, og hvor de omkringliggende jorder blev nybeplantet med især Sangiovese Grosso men også Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sauvignon og en smule Traminer. I slutningen af 1990’erne blev ejendommen købt af Elisabetta Gnudi Angelini, som både investerede en del af sin formue og helt klart også sin sjæl i Caparzo. I dag udgør vinmarkerne i alt 90 ha., fordelt på 5 vingårde. Selve huset Caparzo med vinificeringskældre, receptions- og udsalgslokaler samt beboelse, ligger midt i det hele. På La Casa, 275 m. over havet finder man 5 ha. Brunello på en fantastisk jordbund (Galestro) af skiffer, ler og sandsten blandet med kalkaflejringer fra havet. Resten af vinmarkerne finder man på La Caduta (længere mod vest, i en højde af 300 m., med samme jordbund som på La Casa), Il Cassero (hvor man ud over 6 ha. Brunello også dyrker Sangiovese, Syrah og Colorino) og San Piero-Caselle sydøst for Montalcino, hvor man ud over Brunello bl.a. også dyrker Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah og Petit Verdot. Caparzo dyrker også 4 ha. med oliventræer. Distriktet Et af de italienske områder, som er meget kendt verden over, er Toscana med sine smukke gamle villaer, sine grønne dale og skove – og ikke mindst sine flotte vinejendomme. Her er landskabet præget af vin og oliven, og når man bliver forkælet med god mad og vin, føler man sig virkelig midt i det italienske paradis på jorden. Vine som Chianti, Montalcino og Montepulciano kommer herfra. Vinen Rosso di Toscana IGT fra Caparzo kommer fra en parcel på gården uden for Montalcino DOCG-appellationen. Den er udelukkende lavet på Sangiovese og er modnet i 2-4 måneder på store egetræsfade (50-80 hl.) af slavonsk eg (durmast). Herefter ligger den yderligere min. 4 måneder på flaske. Selvom vinen ikke er klassificeret i Montalcino, har den dog flere lighedspunkter med storebroderen. Man finder områdets klassiske dybe farve med en god frugtkoncentration i duften. I smagen kommer druens kirsebærnuancer fint frem med toner af hindbær og ribs. Vinen har potentiale nok til 3-5 års lagring men giver allerede nu utroligt meget fra sig. Prøv den sammen med pastaretter, grønsagsretter, fjerkræ, kalv og lette oste.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

119,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Cottage Garden Shiraz / Cabernet

62 på lager

En dyb, mørk, rubinrød farve, let drikkelig og umiddelbar. Frugtrige nuancer af modne kirsebær, blommer og peber i duft og smag. Producenten Cottage Garden produceres af firmaet Andrew Peace i det sydøstlige Australien. Vingården er bygget med lige dele familiebånd, kærlighed til vin og hårdt arbejde. I 1980 kører Jim Peace, fader til Andrew Peace, forbi en vinmark i det sydøstlige Australien og beslutter at opsige sit trygge arbejde i Melbourne, for at slå sig ned som vinbonde sammen med sin kone Pam, uden for lands lov og ret. I dag, over 35 år senere er hele familien indblandet i Jim’s drøm og Andrew Peace er vokset til at være én af Australiens største familieejede vingårde, vel at mærke uden at miste jordforbindelsen. Det er sønnen Andrew Peace som står for den daglige drift på vingården og sammen med sin kone Cathryn, som er vingårdens Export Manager, er de i dag i top 20 over de største eksportører af vin i Australien med et hav af anderkendelser og priser i baggagen. Distriktet South Eastern Australia er Australiens største appellation og dækker egentligt de fleste af landets kendte vindistrikter såsom New South Wales, Victoria,Tasmanien samt en del af South Australia og Queensland. Jordbunden varierer en del i de forskellige sub-distrikter, og det gør vinenes stil derfor også. Vinen Hemmeligheden bag gode vine i South Eastern Australia er bl.a. at begrænse høstudbyttet og at høste sunde og perfekt modnede druer. På denne måde opnår man en perfekt balance mellem frugt og struktur. Druerne gennemgår først en alkoholisk gæring og derefter en malolaktisk gæring på temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Inden aftapningen er vinen modnet på de samme tanke i ca. 6 måneder. Shiraz-Cabernet Cottage Garden er sammensat af lige dele Shiraz og Cabernet. Druen Shiraz giver en dyb, mørk, rubinrød farve i vinen og umiddelbare, frugtrige nuancer af modne kirsebær, blommer og peber i duft og smag. Cabernet giver til gengæld mere tørhed og struktur, med toner af solbær og chokolade. I eftersmagen finder man en god frugtkoncentration med krydrede toner og en tannin, som samtidigt varsler om et godt modningspotentiale. Brug den til sammenkogte kødretter med lam, okse og vildt men også til pasta- eller risottoretter med kød og f.eks. tomatsaucer.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

89,00 kr.

6 fl. pr. stk

75 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv
Hautes-Côtes de Nuits Lupé-Cholet

8 på lager

Smagen er sprød, godt pakket og med en meget indtagende “jammy” og sødmefyldt frugtkarakter. Producenten Firmaet Lupé-Cholet blev grundlagt i hjertet af Bourgogne. Mødet mellem “vinmanden” greven de Mayol de Lupé og “landmanden” greven de Cholet i 1903 blev starten til et godt makkerpar, og deres passion for gode vine har præget firmaet siden. Lupé-Cholet har til huse i Clos de Lupé – et slot beliggende ved byen Nuits-Saint-Georges i Côte de Nuits. Firmaet ejer bl.a Château Gris – et 1. Cru slot i Nuits-Saint-Georges og et Chablis 1. Cru slot – Château de Viviers. Lupé-Cholet koncentreret sig fortsat om at producere vine i den burgundske tradition med stor omhu og både på egne domainer og med vine, som opkøbes og modnes i egne kældre. Lupé-Cholet er kendt for at lave vine, som er velegnede til længere modning, samtidig med at de er meget delikate. Distriktet Côte d´Or-området syd for Dijon i det østlige Frankrig er opdelt i to sektorer Côtes de Nuits i nord og Côte de Beaune i syd. Disse områder er kendetegnede ved at producere hver deres stil. Côtes de Nuits producerer robuste rødvine beregnet til et langt liv. I Côte de Beaune overtager blødheden i rødvinene, der skal drikkes forholdsvist unge, og her produceres ligeledes en del hvidvine, der tilhører verdenseliten. I baglandet parallelt med Côtes de Nuits dyrkes der også vin på smukke, høje, østvendte skråninger. Markerne er beliggende fra 300 til ca. 500 meters højde og kan ikke nyde godt af helt samme fordelagtige udnyttelse af sollyset i løbet af dagen som skråningerne i Côtes de Nuits-dalen. Men vinene, der produceres her, har mange af de samme kvaliteter, og oftest kan de erhverves til fornuftige priser. Markerne på toppen af Côte d´Or er døbt Hautes-Côtes de Nuits i nord og Hautes-Côte de Beaune i syd. Denne Hautes-Côtes de Nuits beviser på glimrende vis påstanden om, at fra en god producent får man meget for pengene i denne appellation. Pinot Noir druerne til denne vin hentes på et par parceller som vender mod øst og syd og som derfor nærmest er bagt i solen. Den ler- og kalkholdig jordbund giver både struktur og finesse. Vinen er gæret i klassiske, åbne Bourgogne-kar af træ og modnes derfor på lige del ståltanke og store fade. Vinen har en flot, blank, mørkerød farve. Duften er umiddelbar delikat og meget charmerende. I smagen er den sprød, godt pakket og med en meget indtagende “jammy” og sødmefyldt frugtkarakter. Her finder man også nuancer af blommer, brombær og modne mørke kirsebær, som til sidst i eftersmagen næsten minder om kirsch (kirsebærbrændevin). Vinen har en del tannin i sin ungdom, men dens sødme gør den meget behagelig allerede nu. Hautes-Côtes de Nuits Rouge fra Lupé-Cholet vil f.eks. egne sig godt til vildt, lam eller fjerkræ.
Læs mere
Læs mere

1 fl. pr. stk

299,00 kr.

249,00 kr.

-
+
-
+
Tilføj til kurv

NYHEDSBREVSTILMELDING

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så kan du altid få nyheder og gode tilbud før alle andre.

Tilmeld dig her
  • 4550 asnæs
  • TLF.: 27 85 06 06
  • info@kassenmedvin.dk
  • CVR NR. 28308817
  • Besøg Showroom

Privatlivspolitik Cookiepolitik

© 2025 Hultmann's Vin & Spiritus – Køb vin hos din online vinforhandler

  • Besøg showroom
  • Kontakt os
  • Handelsbetingelser

Showroom

Hultmann’s Vin & Spiritus
(Tidligere Vinoble Amager)​

  • Vores showroom i 4550 Asnæs er åbent efter aftale
  • info@kassenmedvin.dk
  • +45 27 85 06 06
Main Menu
  • Rødvin
    • Argentina
    • Australien
    • Chile
    • Frankrig
    • Italien
    • New Zealand
    • Spanien
    • Sydafrika
    • Tyskland
    • USA
    • Østrig
  • Hvidvin
    • Australien
    • Chile
    • Frankrig
    • Italien
    • New Zealand
    • Spanien
    • Tyskland
    • USA
    • Østrig
  • Rosé
    • Frankrig
    • Italien
    • Spanien
    • Sydafrika
    • Tyskland
  • Rom
    • Alta Gama
    • Austrian empire
    • Chairman’s
    • Cihuatan
    • Diplomatico
    • Ekte
    • Fanø
    • Malecon
    • Malteco
    • Musik bands
      • Rammstein
      • Volbeat
    • Plantation
    • Ron Esclavo
    • Rum Nation
    • SBS
    • Spirit Drink
      • A.H. Riise
      • Don Papa
      • Santos Dumont
    • Worthy Park
    • Zafra
    • Øvrige rom
  • Whisky
    • Benriach
    • Bourbon
    • GlenAllachie
    • Glendronach
    • Glenglassaugh
    • Hepburn’s choice
    • Highland Park
    • Kilkerran
    • Macallan
    • Scarabus
    • Spey Fumare
    • Springbank
    • Stauning
    • Teeling
    • The Arran
    • The Whistler
    • Tullibardine
    • Øvrige whisky
      • Ben Nevis
      • Glenrothes
      • Tokinoka
  • Gin
    • ELG
    • Wild Distillery ENE
    • Isle of Møn
    • June by G-vine
    • Osborne
    • Purity
    • Rammstein
    • Tranquebar
    • That Boutique-y
    • Øvrige
  • Portvin
    • Ramos Pinto
    • Vista Alegre
  • Champagne
    • A. Robert
    • Jean Vesselle
    • Leclerc
    • Louis Roederer
    • Champagne Tilbehør
  • Øvrige
    • Spiritus
      • Absint
      • Armagnac
      • Bitter
      • Brændevin
      • Calvados
      • Cognac
      • Grappa
      • LIkør
      • Pisco
      • Rom
      • Sherry
      • Snaps / Aguavit
      • Spritz
      • Sprut i store mængder
      • Tequila
      • Tonic & Mixers
      • Vermouth
      • Vodka
        • Crystal Head
        • Squadron 303
        • Purity
        • Sacred
      • Whisky
    • Mest solgte
    • Mousserende
    • Dessertvin
    • Alkoholfri
      • Alkoholfri Hvidvin
      • Alkoholfri Mousserende
      • Alkoholfri Róse
      • Alkoholfri Rødvin
    • Skattekammer
    • Økologisk
    • Delikatesser
      • Andre Produkter
      • Bagsværd Lakrids
      • Rossini Caviar
      • Tim’s Cookies
      • Trøffel
    • Gaveæske
    • Summerbird Chokolade
    • Tilbehør
    • Øl
    • Hedvin
  • Julekalender
  • Alkoholfri
    • Alkoholfri Hvidvin
    • Alkoholfri Mousserende
    • Alkoholfri Róse
    • Alkoholfri Rødvin
Main Menu
  • Vin
    • Rødvin
      • Argentina
      • Australien
      • Chile
      • Frankrig
      • Italien
      • New Zealand
      • Spanien
      • Sydafrika
      • Tyskland
      • USA
      • Østrig
    • Hvidvin
      • Australien
      • Chile
      • Frankrig
      • Italien
      • New Zealand
      • Spanien
      • Tyskland
      • USA
      • Østrig
    • Rosé
      • Frankrig
      • Italien
      • Spanien
      • Sydafrika
      • Tyskland
    • Champagne
      • A. Robert
      • Jean Vesselle
      • Leclerc
      • Louis Roederer
      • Champagne Tilbehør
    • Portvin
      • Ramos Pinto
      • Vista Alegre
    • Alkoholfri
      • Alkoholfri Hvidvin
      • Alkoholfri Mousserende
      • Alkoholfri Róse
      • Alkoholfri Rødvin
    • Mousserende
      • Spanien
      • Italien
      • Tyskland
    • Dessertvin
      • Australien Dessertvin
      • Østrig Dessertvin
      • Tyskland Dessertvin
  • Spiritus
    • Rom
      • Diplomatico
      • Ekte
      • Fanø
      • Malecon
      • Malteco
      • Plantation
      • Zafra
      • Øvrige rom
    • Whisky
      • Benriach
      • Bourbon
      • GlenAllachie
      • Glendronach
      • Glenglassaugh
      • Highland Park
      • Kilkerran
      • Macallan
      • Spey Fumare
      • Springbank
      • The Whistler
    • Gin
      • June by G-vine
      • Tranquebar
      • That Boutique-y
      • Øvrige
    • Spirit Drink
      • A.H. Riise
      • Don Papa
      • Santos Dumont
    • Cognac
    • Øvrige
      • Spiritus
      • Likør
      • Tilbehør
  • Skattekammer
  • Lækkerier
    • Summerbird Chokolade
    • Bagsværd Lakrids
    • Tim’s Cookies
    • Øl
    • Øvrige
  • Tilbud
  • Populære
0,00 kr. 0 Kurv

NYHEDSBREVSTILMELDING

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så kan du altid få nyheder og gode tilbud før alle andre.

Gode tilbud på vin & spiritus

Forespørg flere flasker eller et specifikt produkt

Vi er flyttet til nye rammer i 4550 Asnæs​

  • Sidste åbningsdag i butikken på Amager var den 14. juni. Herefter fortsætter vi fra vores nye lokaler på gården i Asnæs med webshop, showroom og vinsmagninger.
  • - Vi er stadig Brian & Christina, nu blot i nye landlige rammer på gården.
  • info@kassenmedvin.dk
  • +45 27 85 06 06
Luk vindue
Luk og vis ikke igen