Spiritus / Whisky
2 på lager
1 fl. pr. stk
8.995,00 kr.
7.196,00 kr.
3 på lager
1 fl. pr. stk
3.495,00 kr.
2.895,00 kr.
2 på lager
1 fl. pr. stk
1.599,00 kr.
1 på lager
Eidolon – Port Ellen 40 år gammel – den anden udgivelse i en sjælden og begrænset udgaveserie.
1 fl. pr. stk
54.995,00 kr.
1 på lager
1 fl. pr. stk
29.995,00 kr.
2 på lager
1 fl. pr. stk
549,00 kr.
1 på lager
Subtile noter af krydderier og citrus. Bitter appelsin, mørk chokolade og sort te
Sazerac Rye Whisky – The One and Only New Orleans Original
Sazerac Rye Whisky, symbolet på New Orleans tradition og historie.
Rye Whisky, der kan dateres tilbage til 1800-tallet. Omkring det tidspunkt, hvor saloner, forklædte som kaffehuse, voksede op i New Orleans gader.
Det var på Sazerac Coffee House på Royal Street, hvor den lokale overklasse, serveredes “toddies” lavet på Rye Whisky og Peychauds Bitters. Den mixede drink blev kendt som “Sazerac” – Amerikas første cocktail blev født, og dette er whiskyen, der startede det hele.
Any crispier and the glass would shatter…a rare and valuable gem!” – Jim Murray
I 1838 behandlede Antoine Amedie Peychaud, en apoteksejer i New Orleans, sine venner med brandy-toddies af hans egen opskrift, inklusive hans “Peychaud’s Bitters”, lavet af en hemmelig familieopskrift. Toddies blev fremstillet ved hjælp af et æggebæger som målekop, en jigger, som blev kendt som “coquetier” (udtales “ko-k-tay”), som blev til “cocktail”!
I 1850 var Sazerac Cocktail – fransk Sazerac brandy og Peychauds Bitters, enormt populær og blev den første “brandede” cocktail.
I 1873 blev opskriften på Sazerac Cocktail ændret. Fransk Brandy blev erstattet med American Rye whisky, og et strejf af absint blev tilføjet.
I 1933 blev Sazerac Cocktail aftappet og markedsført af Sazerac Company i New Orleans. Samme år blev “Herbsaint”, en pastis lavet efter en fransk opskrift. “Herbsaint” blev navngivet efter New Orleans-betegnelsen for malurt – “Herb Sainte.”
I 1940 blev den officielle Sazerac Cocktail-opskrift ændret til at bruge Herbsaint som absint.
Endelig, i 2000, blev den officielle Sazerac Cocktail-opskrift modificeret til at bruge Sazerac Kentucky Straight Rye Whisky.
Den officielle Sazerac Cocktail
– 1 Sukkerknald
– 45 ml Sazerac Rye Whisky
– 6 ml Herbsaint
– 3 dråber Peychaud’s Bitters
– Citronskal
Fyld et glas med is. I et andet glas placeres sukkerknalden og Peychaud’s Bitters tilsættes. Knus derefter sukkerkuben. Tilføj Sazerac Rye Whisky til det glas der indeholder Peychaud’s Bitters og sukker. Tøm isen fra det første glas, og belæg det glas med Herbsaint. Kassér derefter den resterende Herbsaint. Tøm whisky, bitteren og sukkerblandingen over i det andet glas og pynt med citronskal.
1 fl. pr. stk
659,00 kr.
1 på lager
Speyside Distillery
Etableringen af destilleriet Speyside skyldes primært en enkelt mands drøm og ihærdige indsats. Det var den tidligere ubådskaptajn George Christie, som drømte om at opføre et lille smukt “håndværks-destilleri”, og derfor købte han i 1956 et lille stykke land i Drumguish ved Kingussie i den sydligste ende af Speyside. Der kom imidlertid til at gå fire år, inden byggeriet blev påbegyndt, og yderligere 25 år inden det var færdigbygget – og så lige yderlige tre år inden det kom i produktion. Allerede inden destilleriet stod færdig i 1987, havde George Christie desværre måttet sælge hele herligheden, men han var en hyppig gæst på destilleriet lige indtil hans død i 2012.
I dag ejes destilleriet af “Harvey’s of Edinburgh”, og det står som et af Skotlands smukkeste og mest romantiske destillerier. Det er kun udrustet med et enkelt sæt destilleringskedler, og den maksimale årlige produktionskapacitet er derfor begrænset til omkring 600.000 liter.
Spiritusfirmaet Harvey’s har en meget lang og fascinerende historie. Firmaet blev etableret helt tilbage i 1770 af brødrene John og Robert Harvey, og firmaet har tidligere været ansvarlig for både opførelse og drift af flere skotske destillerier, eksempelvis Bruichladdich på Islay. Også whiskymærket SPEY har en lang historie, da dette mærke blev udviklet af Harvey’s helt tilbage i 1800-tallet. I mange år har familien opkøbt maltwhisky til mærket på skiftende destillerier, bl.a. på Speyside Distillery igennem de seneste årtier. Efter opkøbet af destilleriet i 2012 er mærke og destilleri nu samlet i en enhed.
I mange år har SPEY været et betydeligt whiskymærke i østen, bl.a. i Taiwan hvor det i dag er den 3. bedst sælgende maltwhisky. I Europa har SPEY været en godt skjult hemmelighed, som imidlertid nu er afsløret, og i de kommende år vil whiskyen fra Speyside Distilleres helt sikkert vinde mange whiskyfans hjerter i Europa, hvor Harvey’s nu for alvor er begyndt at udbrede kendskabet til whiskyen.
1 fl. pr. stk
799,00 kr.
1 på lager
Springbank 10 Year Old er en klassiker i whiskyverdenen. Det lille destilleri i Campbeltown har for længst indsmigret sig hos whiskynørder, blandt andet fordi at hos Springbank gøres alt ved håndkraft og “in house”, lige fra maltning til aftapning. Whiskyen er flasket ved 46%, uden farvetilsætning eller kølefiltrering. Måske den bedste “standard” 10-årsaftapning i verden?
Farve: Lys rav
Duft: Duften gemmer på mange nuancer, af lynghonning, modne pærer, stald (varmt hø og svedige kreaturer), peber og østersskaller. Vidunderlig!
Smagsnoter: Ferskner i sirup, salte umami-noter, let tørverøg og sod.
Serveringsforslag: Bør nydes rent. Det er en whisky, som udvikler og åbner sig smukt efter noget tid i en åben flaske.
Hos Springbank producerer man 3 distinkte typer whisky, som differentierer sig på en række parametre. Den klassiske Springbank har en let tørverøg. Røgniveauet angives (noget upræcist) med en måling af fenol i den færdigmaltede byg og ligger på cirka 10-15 “parts per milion” (malten tørres 6 timer med tørverøg og 30 timer med varm luft). Springbank er desuden destilleret 2.5 gange. “Longrow” – en kraftigt røget variant blev første gang lavet i 1973. Her er røgen oppe på 50-55 ppm, malten tørres 48 timer med tørverøg, og den er destilleret 2 gange. Den nyeste variant, Hazelburn, så dagens lys i 1997 da man for første gang forsøgte sig med helt urøget og tripeldestilleret whisky. Ud af de cirka 175.000 liter, det lille Campbeltown-destilleri producerer om året, er 80% Springbank, cirka 10% Longrow og 10% Hazelburn.
Uanset hvilken variant man har hang til, er Springbank værd at stifte bekendtskab med. Det er mange whiskynørders yndlingsdestilleri og det af gode grunde! Som det eneste destilleri i Skotland malter de selv al den byg de skal bruge. Der tilsættes aldrig farvestof, og whiskyen kølefiltreres ikke.
1 fl. pr. stk
699,00 kr.
1 på lager
Springbank 12 year old cask strength 2021
Hos Springbank producerer man 3 distinkte typer whisky, som differentierer sig på en række parametre. Den klassiske Springbank har en let tørverøg. Røgniveauet angives (noget upræcist) med en måling af fenol i den færdigmaltede byg og ligger på cirka 10-15 “parts per milion” (malten tørres 6 timer med tørverøg og 30 timer med varm luft). Springbank er desuden destilleret 2.5 gange. “Longrow” – en kraftigt røget variant blev første gang lavet i 1973. Her er røgen oppe på 50-55 ppm, malten tørres 48 timer med tørverøg, og den er destilleret 2 gange. Den nyeste variant, Hazelburn, så dagens lys i 1997 da man for første gang forsøgte sig med helt urøget og tripeldestilleret whisky. Ud af de cirka 175.000 liter, det lille Campbeltown-destilleri producerer om året, er 80% Springbank, cirka 10% Longrow og 10% Hazelburn.
Uanset hvilken variant man har hang til, er Springbank værd at stifte bekendtskab med. Det er mange whiskynørders yndlingsdestilleri og det af gode grunde! Som det eneste destilleri i Skotland malter de selv al den byg de skal bruge. Der tilsættes aldrig farvestof, og whiskyen kølefiltreres ikke.
1 fl. pr. stk
2.495,00 kr.
2 på lager
Leveres i original æske
Springbank 15 Years er en single malt whisky fra håndværksdestilleriet Springbank i Campbeltown. Den er sammensat af whisky overvejende fra sherryfade, hvilket giver de lette røgnoter et fint modspil af mørk frugt og julede krydderier. Springbank 15 Years er tappet ved 46% alkohol, og i typisk Springbank-stil er den hverken tilsat karamelfarvestof eller kølefiltreret.
Farve: Gylden
Duft: Mørk chokolade, demerarasukker, julekage, tovværk, ristede mandler og brændt eg.
Smagsnoter: En cremet smag af rosinbrød, figner, vanilje, paranødder og små hints af røg.
Serveringsforslag: Bør nydes rent, evt. med en dråbe vand.
Hos Springbank producerer man 3 distinkte typer whisky, som differentierer sig på en række parametre. Den klassiske Springbank har en let tørverøg. Røgniveauet angives (noget upræcist) med en måling af fenol i den færdigmaltede byg og ligger på cirka 10-15 “parts per milion” (malten tørres 6 timer med tørverøg og 30 timer med varm luft). Springbank er desuden destilleret 2.5 gange. “Longrow” – en kraftigt røget variant blev første gang lavet i 1973. Her er røgen oppe på 50-55 ppm, malten tørres 48 timer med tørverøg, og den er destilleret 2 gange. Den nyeste variant, Hazelburn, så dagens lys i 1997 da man for første gang forsøgte sig med helt urøget og tripeldestilleret whisky. Ud af de cirka 175.000 liter, det lille Campbeltown-destilleri producerer om året, er 80% Springbank, cirka 10% Longrow og 10% Hazelburn.
Uanset hvilken variant man har hang til, er Springbank værd at stifte bekendtskab med. Det er mange whiskynørders yndlingsdestilleri og det af gode grunde! Som det eneste destilleri i Skotland malter de selv al den byg de skal bruge. Der tilsættes aldrig farvestof, og whiskyen kølefiltreres ikke.
1 fl. pr. stk
1.495,00 kr.
1 på lager
Hos Springbank producerer man 3 distinkte typer whisky, som differentierer sig på en række parametre. Den klassiske Springbank har en let tørverøg. Røgniveauet angives (noget upræcist) med en måling af fenol i den færdigmaltede byg og ligger på cirka 10-15 “parts per milion” (malten tørres 6 timer med tørverøg og 30 timer med varm luft). Springbank er desuden destilleret 2.5 gange. “Longrow” – en kraftigt røget variant blev første gang lavet i 1973. Her er røgen oppe på 50-55 ppm, malten tørres 48 timer med tørverøg, og den er destilleret 2 gange. Den nyeste variant, Hazelburn, så dagens lys i 1997 da man for første gang forsøgte sig med helt urøget og tripeldestilleret whisky. Ud af de cirka 175.000 liter, det lille Campbeltown-destilleri producerer om året, er 80% Springbank, cirka 10% Longrow og 10% Hazelburn.
Uanset hvilken variant man har hang til, er Springbank værd at stifte bekendtskab med. Det er mange whiskynørders yndlingsdestilleri og det af gode grunde! Som det eneste destilleri i Skotland malter de selv al den byg de skal bruge. Der tilsættes aldrig farvestof, og whiskyen kølefiltreres ikke.
1 fl. pr. stk
14.995,00 kr.
1 på lager
Springbank Longrow Red Refill Malbec Cask 2020
Serveringsforslag: Bør nydes rent. Det er en whisky, som udvikler og åbner sig smukt efter noget tid i en åben flaske.
Hos Springbank producerer man 3 distinkte typer whisky, som differentierer sig på en række parametre. Den klassiske Springbank har en let tørverøg. Røgniveauet angives (noget upræcist) med en måling af fenol i den færdigmaltede byg og ligger på cirka 10-15 “parts per milion” (malten tørres 6 timer med tørverøg og 30 timer med varm luft). Springbank er desuden destilleret 2.5 gange. “Longrow” – en kraftigt røget variant blev første gang lavet i 1973. Her er røgen oppe på 50-55 ppm, malten tørres 48 timer med tørverøg, og den er destilleret 2 gange. Den nyeste variant, Hazelburn, så dagens lys i 1997 da man for første gang forsøgte sig med helt urøget og tripeldestilleret whisky. Ud af de cirka 175.000 liter, det lille Campbeltown-destilleri producerer om året, er 80% Springbank, cirka 10% Longrow og 10% Hazelburn.
Uanset hvilken variant man har hang til, er Springbank værd at stifte bekendtskab med. Det er mange whiskynørders yndlingsdestilleri og det af gode grunde! Som det eneste destilleri i Skotland malter de selv al den byg de skal bruge. Der tilsættes aldrig farvestof, og whiskyen kølefiltreres ikke.
1 fl. pr. stk
2.699,00 kr.
1 på lager
Denne fremragende og kraftige single malt har tilbragt de første fem år på Bourbon Barrels for efterfølgende at tilbringe endnu to år på 1st fill Sherry Hogsheads. Whiskeyen er herefter tappet ved fuld fadstyrke (cask strength).
Det er en kraftig sag med en veludviklet aroma, som popper op af glasset ligeså snart næsen nærmer sig glasset. Smagen er cremet med aromaer af salte karameller, æbler og appelsinskal. Whiskyen fortjener en enkelt eller to dråber vand, hvorefter den åbner sig yderligere.
Den har en robust smag med citrusfrugter og en lille tone af hvid peber og den salte karamelsmag træder godt igennem. Afslutningen er varmende og vedholdende med en lille krydret tone.
Som det gør sig gældende for alle Whiskeyer fra Boann, så er den aftappet uden koldfiltrering og helt uden farvning med karamel.
1 fl. pr. stk
699,00 kr.
1 på lager
Unik gaveæske med 3 irske whiskeyer.
Walsh Whiskey Distillery åbnede første dørene op tilbage i 1999. Distilleriet er skabt Bernard og Rosemary Walsh, der som en Family Business har dedikeret deres arbejde, til at genoplive den gamle irske whiskey tradition, og dette må de siges at lykkedes med!
De skriver selv: “Vi skaber moderne innovationer og udtryk, til glæde for ganer verden over, ved brug af oldgamle opskrifter fra Irlands gyldne æra af Whiskey destillation… Vores filosofi støttes op af vores familiemotto Never Say Die. Dette robuste motto, vores passion, innovatio, samt sans for detalje, driver vores familiedrøm til at skabe et eftermæle af fantastiske whiskeyer.”
Cask Strenght
Et ekseptionel ægteskab af Single Pot Still og Single Malt Irsk Whiskey. Founder og Master destiller Bernard Walsh udvælger hvert år en håndfuld fade, der bliver til denne super premium cask streng whiskey. 3 gange destilleret, non-chill filtered, modned på eks bourbonfade og flasket på hele 54,5%.
Duft
Ingefær, peber, butterscotch
Smag
Ristet eg, kiks, mørk chokolade, sød vanilje
Eftersmag
Ekseptionel afslutning, fuld af karakter og smag
——————————————————————————-
Copper pot
Writers’ Tears Copper Pot er et unikt ægteskab af aldret single pot still og single malt irsk whiskey. Destilleret udelukkende af byg (både maltet og umaltet) hvilket utvivltsom gør denne whiskey til en unik irlænder. Writers’ Tears er 3 gang destilleret, ikke røget og modnet i flamberede eks bourbonfade. 40%
Duft
Æbler, vanilje
Smag
Let krydret, ingefær, frugthave
Eftersmag
Lang og elegant, mørk chokolade
——————————————————————————-
Double Oak
Writers’ Tears Double Oak er en eksklusiv Irsk whiskey er er kommet til af to forskellige slags fade og to stile af premium Irsk whiskey. Et blend af Single Pot Still og Single malt irsk whiskey, aldret i eks bourbonfade af Kentucky og Franske Cognac fade. Whiskeyen er 3 gange destilleret, non-chill filtered og flasket ved 46%. Whiskeyen er et fælles produkt af Walsh familien (Irland) og Legaret familien (Cognac, Frankrig).
De franske cognacfade har tidligere indholdt Deau XO cognac, et produkt der også importeres af Mac Y.
Duft
Sød vanilje, kanel, blommer og pære
Smag
Citrusskal, chokolade undertoner, vedvarende kryddderier
Eftersmag
Elegant, smagsfyldt
1 fl. pr. stk
219,00 kr.
1 på lager
ARDBEG THE KINSHIP NO 5 FEIS ILE 26 ÅR 49,7%
Type: Single Islay Malt Whisky
Fad : Bourbon Oak
Aftapper: Hunter Laing
Alder: 26 år
Alc. styrke: 49,7 %
1 fl. pr. stk
10.595,00 kr.
2 på lager
(Særdeles flot 10 år Single Malt Whisky!)
World Spirits Competition — dobbelt GULD
SFO World Spirits — Sølv
1 fl. pr. stk
449,00 kr.
1 på lager
San Fran. World Spirits — Silver
1 fl. pr. stk
5.495,00 kr.
3 på lager
Endnu en whiskybog – hvorfor dog?
“Med denne nye bog vil vi gerne give dig et nuanceret billede af den skotske whiskyverden.
Vi vil henvende os både til dig, der er novice udi skotsk whiskynydelse, og forhåbentlig også til dig, der har en god viden i forvejen.
Bag destilleriernes pittoreske facader foregår der mangt og meget, som den almindelige forbruger ikke nødvendigvis får at vide. Den fulde sandhed kommer muligvis aldrig for dagen, men i årenes løb er vi stødt på en hel del spændende historier, som vi gerne vil dele med dig.
Vi vil også bringe portrætter og interviews med nogle af branchens personligheder, som igennem mange år har bidraget med mangen en god dram, og som ikke er blege for at sige deres mening.”
Cheers,
Lars, Søren og Peter
1 fl. pr. stk
299,00 kr.
3 på lager
Bowmore 30 Years – The Kinship Edition No. 2 er en sjælden perle fra Islays ældste destilleri. Denne exceptionelle single malt er modnet i sherryfade i tre årtier, hvilket har skabt en kompleks og balanceret whisky, hvor røgen møder florale noter, dyb sødme og subtile krydderier. Med kun 507 flasker tappet er dette en eksklusiv whisky, der fejrer både Bowmores håndværk og Islays rige destilleritradition.
Bowmore Distillery blev grundlagt i 1779 og er en af Skotlands mest legendariske whiskyproducenter. Kendt for sin karakteristiske røgede stil og exceptionelle lagringsegenskaber, har Bowmore skabt nogle af verdens mest eftertragtede samlerobjekter, herunder den ikoniske Black Bowmore-serie. The Kinship Edition No. 2 er en del af en særlig kollektion, lanceret i forbindelse med Feis Ile-festivalen i 2017 for at markere opførelsen af Ardnahoe Distillery på Islay.
Duft: Let tåget røg fra starten, efterfulgt af lavendel, frugter og en elegant citrusagtig sødme.
Smag: Røgen blander sig med lavendel, og efter 30 år i fad har whiskyen brug for iltning eller et par dråber vand for at åbne sig fuldt ud. Når den gør, åbenbares noter af røg, tobak og vanilje i en harmonisk balance.
Eftersmag: Delikat og balanceret med en lang, dvælende elegance.
Med sin dybde og kompleksitet bør Bowmore 30 Years nydes langsomt og med respekt for dens lange modningstid. Servér den ved stuetemperatur og tilføj eventuelt et par dråber vand for at fremhæve dens fulde aromatiske spektrum. Perfekt til en særlig aften eller som en værdifuld tilføjelse til enhver whiskyelskers samling.
1 fl. pr. stk
7.495,00 kr.
5.895,00 kr.
1 på lager
1 fl. pr. stk
699,00 kr.
1 på lager
1 fl. pr. stk
599,00 kr.
5 på lager
Macallan 12 Years Old Double Cask
Macallan første nye udgivelse med en alders erklæring i tre år. Denne nye udgivelse er modnet i både amerikanske og europæiske egetræsfade, der tidligere blev anvendt til alder sherry.
The Macallan Double Cask whisky er lagret først på amerikansk ubrugte egetræsfade og derefter på spanske sherryfade i 12 år.
I næsen har 12 Års Double Cask vanille, honning, ingefær, tør frugt, sherrysødme og et strejf røget træ. I munden er der tør frugt og sherry i god balance med røget træ og lette krydderier.
1 fl. pr. stk
549,00 kr.
495,00 kr.
6 på lager
Røgede maltwhisky
Lum Reek 12 år afspejler Billy Walker’s store erfaring som blender og hans ekspertviden om “wood management”. Whiskyer fra 1st fill Bourbon, Red Wine og Pedro Ximenez Casks er blevet sammensat til denne imponerende og røgede maltwhisky.
Billy Walkers tasting notes: COLOUR: Copper Bronze. NOSE: Sweet peat reek combining with butterscotch and mocha. TASTE: Lashings of rich peat reek with mature heather notes, bog myrtle, butterscotch, toffee and sweet spices.1 fl. pr. stk
629,00 kr.
495,00 kr.
1 fl. pr. stk
3.495,00 kr.
2.796,00 kr.
1 på lager
1 fl. pr. stk
9.895,00 kr.
7.916,00 kr.
2 på lager
1 fl. pr. stk
1.995,00 kr.
1.596,00 kr.
1 på lager
1 fl. pr. stk
599,00 kr.
3 på lager
Denne Cask Strength-aftapning fra GlenDronach, giver kendere af GlenDronach en mulighed for at få en dybere indsigt i destilleriets profil og DNA.
Denne den 9. aftapning af “Cask Strength” er lagret i 10 år på både Pedro Ximénez og Oloroso sherryfade, hvilket har resulteret i en rig og fyldig Single Malt med fuld dybde efter den lange modning på spansk eg.
Med hver Cask Strength-aftapning vælger destilleriets Master Blender det perfekte ægteskab mellem disse to fadtyper, før aftapning uden filtrering og med høj styrke.
Tilsæt en dråbe vand eller to for at afsløre et overflødighedshorn af smag fra mokka, mørk chokolade og karamel, kirsebærkage og blommer.
1 fl. pr. stk
799,00 kr.
1 på lager
Whisky & Rom Magasinet — BEDSTE KØB
1 fl. pr. stk
529,00 kr.
1 på lager
1 fl. pr. stk
44.995,00 kr.
39.995,00 kr.
1 på lager
Highland Park
Er ét af to destillerier på den nordlige øgruppe, Orkney, og dermed et af verdens mest afsidesliggende destillerier. Det blev grundlagt i 1798 af Magnus Eunson, som efter sigende var præst om dagen og illegal brændevinsbrænder om natten. Året er altså ikke tidspunktet whiskyen først blev produceret – blot det år hvor myndighederne fik nys om Magnus’ foretagende. I dag er Highland Park ikke nogen lille og hemmelig virksomhed, men et af verdens mest kendte og respekterede destillerier
Highland Park bruger primært sherryfade, og disse får de specialfremstillet i Jerez, hvor de fyldes med oloroso-sherry. Her ligger de cirka 2 år før de sendes til Orkney. Whiskyen har typisk en snert af røg og malten ryges med tørv fra Hobbister-heden, hvor tørven består overvejende af kompakte lag af delvist nedbrudt lyng. Netop denne lette lyng-røg er en signatur-note i Highland Parks whisky.
1 fl. pr. stk
379,00 kr.
1 på lager
Gordon Motion, vores Master Whisky Maker, har nøje udvalgt 6 førstegangsfyldte europæiske sherryfade, 4 førstegangsfyldte amerikanske sherryfade og 5 Refill-fade til denne sublime whisky.
Hints af friskrevet muskatnød, varme fra ingefær og skarpe noter af solmodnet appelsinskal er perfekt afbalanceret med smagen af moden mango, sød pære og en fyldig cremet vanilje. Fuldt afrundet og elegant glat hænger denne whisky i ganen med en subtil pust af aromatisk tørv røg
ENGELSK:
Selecting similar quantities of contrasting cask types – nine first-fill European sherry seasoned oak hogsheads, eight ex-bourbon hogsheads, and nine refill hogsheads – gives the November 2019 Release of Highland Park 21 Year Old single malt whisky an impressively rounded and unique flavour. As the warm spices and rich dried fruit flavours of the European casks mingle with the sweeter, exotic fruit notes from the ex-bourbon hogsheads, the softer influence of the refill casks finishes off the harmony.
Bottled at its marrying strength of 46%, this exceptionally well-balanced whisky delivers notes of freshly-cut pineapple, ripe mango, juicy pears, sun-dried sultanas, dried exotic fruit, spice market aromas and curls of densely aromatic peat smoke.
We’ve been crafting our award-winning whisky at the Highland Park Distillery in Kirkwall, Orkney, since 1798. Age, experience and respect for tradition may define our whisky, but it’s Orkney that sets it apart. Something magic happens here and the result is the wild harmony of flavours found in our whisky.
1 fl. pr. stk
2.495,00 kr.
1 på lager
1 fl. pr. stk
3.495,00 kr.
1 på lager
1 fl. pr. stk
499,00 kr.
4 på lager
1 fl. pr. stk
599,00 kr.
499,00 kr.
1 på lager
1 fl. pr. stk
9.995,00 kr.
Hultmann’s Vin & Spiritus
(Tidligere Vinoble Amager)
Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så kan du altid få nyheder og gode tilbud før alle andre.