Beskrivelse
Black Taffel er baseret på en blanding af ulagret roebrændevin og kolonnedestilleret hvedesprit tilsmagt udelukkende med kommen. De dybe jordede noter kommer fra roedestillatet som laves på økologisk sukkerroemost. Citron, mynte, chokolade og eukalyptus er også at finde I smagsprofilen og kommer fra den langsomme distillation af kommen.
Om destilleriet
Copenhagen Distillery er Københavns eksperimenterende mikro-destilleri etableret i 2014. En kreativ spiritusproducent, hvorfra en række nyskabende produkter allerede har set dagens lys.
Destilleriets særkende er at udvikle produkter, som er nye, kompromisløse og udfordrende. En spiritus fra Copenhagen Distillery skal altid byde på en overflod af velsmag, nydelse og overraskende elementer i perfekt forening.
Destilleriet arbejder med bæredygtighed, genanvendelse og økologi som grundlæggende tanker. Det har resulteret I en lang række samarbejder med andre fødevareproducenter, og helt udefra kommende partnere.