Beskrivelse
Eksotisk og elegant smag af pomerans- og bergamotfrugter sluttende med en lang massiv, fed og sødmefuld eftersmag.
Denne rom er blevet genskabt efter den originale opskrift på den Royal Navy Rum, som Albert Heinrich Riise kreerede og leverede til flådens skibe, når de anløb havnen i byen Charlotte Amalie i det tidligere Dansk Vestindien, nu U.S. Virgin Islands.
Denne enestående rom er blandet af flere forskellige op til 20 år gamle rom-destillater af “Vedderburn og Plummer”-typen, som er en melassebaseret rom frembragt ved langsom gæring, som efterfølgende bliver kedeldestilleret i den traditionelle “Pot Still” til rom
med en alkoholstyrke på 85%.
Dette giver en fantastisk rom med en ekstremt mørk, næsten sort farve med komplekse noter af kaffe, anis, lakrids, brændt karamel, melasse, krydderier og cedertræ.
Dette kombineres med en eksotisk og elegant smag af pomerans- og bergamotfrugter afsluttende med en lang massiv, fed og sødmefuld eftersmag.
Riises Royal Navy Rum er håndblandet i små partier og er ikke koldfiltreret eller tilsat karamel.