Beskrivelse
Deadhead Rom er en Meksikansk rom, fremstillet på en blanding af ren sukkerrør saft og dens rige melasse. Sukkerrør knuses, og saften koges for at frembringe krystalliseret sukker. Tilbage er melasse, som bevarer ca. 50% af sukkeret fra sukkerrøret og dette er grundlaget for hele rom processen. Vi ejer vores egne sukkerrørsplantager og bruger kun den fineste melasse til sikre konstant samme betingelser under gæring. Gæringen foregår i små partier, den rige melasse bliver langsomt gæret hvorefter den dobbelt-destilleres i pot stills og eventuelle urenheder fjernes. Resultatet er en udsøgt aroma, tekstur, og en ren finish. Vores produktions proces følges nøje og er udviklet til at opnå en perfekt balance og kompleksitet. Som et grundlæggende element i vores “formel” ældes vores rom i franske og amerikanske egetræsfade. 6 år på vores egefade giver vores rom en luksuriøs gylden farve med rav nuancer.
Efter lagringen, blander vores Master Destiller de forskellige fade for at skabe den karakteristiske smags profil, der er en kendetegnet for vores DEADHEAD rom. Processen er afsluttet og ånden i hver flaske er vagt til live med vores unikke produkt, Vi gør det igen i morgen, og vi gør det gerne for vores DEADHEAD rom indeholder nydelse gode oplevelser og fantastiske øjeblikke.
Smagsnoter
Deadhead Rom’s rige mørke nuancer, mættet med aroma af kaffe, chokolade, allehånde, kanel og muskatnød, som alle bærer igennem til ganen sammen med varianter af nelliker, anis og karamel. Formidable balance – og lang krydret finish. En fremragende sipping rom. Selvhævdende aromaer og strålende variation, gør den ligeledes til et godt valg til brug i klassiske Tiki cocktails.