Beskrivelse
Genkendelige smagsnoter, der langsomt går over i en svag sødme fra lakridsrod og appelsin.
For ikke så længe siden besluttede en kemiker og hans gin entusiastiske søn, at de ville lave den bedste gin nogensinde. Målet var at skabe en gin, som var tør og på samme tid aromatisk, så den ville fungere både sammen med crisp mixers som feks. tonic og vermouth, men også mere friske mixers såsom juicer, bær og andre frugter.
Fra begyndelsen vidste de at en bestemt type af blomsten geranium (storkenæb) kunne tilføje de egenskaber, som de ønskede sig i ginen samtidig med, at den ville gå godt sammen med de obligatoriske enebær. For at skabe en balanceret London Dry Gin, skabte de en opskrift med 10 forskellige tørre og friske botaniske urter og krydderier, som trækker i 48 timer i neutral grain spiritus. Herefter destilleres blandingen i “Constance”, som er et mere end 100 år gammelt kobber pot destillat. Hvert enkelt batch overvåges og kvalitetstjekkes af en master destiller.
Resultatet er en fremragende smooth og velbalanceret gin med delikate noter af enebær, crispy citrus samt en floral kant med eksotiske nuancer af de forskellige øvrige ingredienser.
Smag
Noter Duften er indbydende med tydelige noter af geranium, enebær og citrus. Det er også de første genkendelige smagsnoter, der langsomt går over i en svag sødme fra lakridsrod og appelsin. Den har en potent alkohol, men den opleves på ingen måde skarp. Alkoholen sikrer den optimale balance mellem de sammensatte smagsnoter.