Beskrivelse
Drikkemoden og charmerende vin, med masser af blød og saftig frugt.
Drikkemoden og charmerende italiener fra vinmarker beliggende I den vestlige Trapani-provins på Sicilien, hvor den internationale Syrah-drue kvitterer for de uendelige solskinstimer og ørkenagtige, minimale nedbørsmængder med masser af blød frugt, mørke kirsch-noter og saftig frugt uden overdoseret fadsmag og med Appassimento-teknikkens sødmefulde frugt i finalen.
Druerne til La Corazza har undergået en let tørring inden vinifikationen (Appassimento-teknikken), hvilket bidrager til vinens rundhed og bløde former uden på nogen måde at være vulgær.
En vin, som serveret ved ca. 16 grader vil klæde de fleste middelhavsretter, gerne tomatbaserede pasta-kombinationer med et strejf chili, hvor vinens behagelige og naturlige sødme, fint matcher et ekstra krydderi.
Nyd La Corazza til krydrede pasta- og pizza-kombinationer eller helt uden mad.