Beskrivelse
Ginnen med danske kirsebær og har en særdeles fin balance mellem syre og sødme fra bærrene og så det tørre og krydrede udtryk fra ginnen.
Vikingguden Njord har givet navnet til denne gin, som er håndlavede med planteekstrakter, kartofler, tålmodighed og nysgerrighed. I en 220 liters kobber-pot i midten af ingenting i hjertet af Jylland, det hele koges ned til en dyb, cremet og kompleks smag. Hver dråbe har en høj kvalitet. Hvert parti har sin egen personlighed. Nyd mysteriet. Nydes med omhu. Nyd naturens “botanicals.
Det er vores destillat af danske kartofler, som giver en cremet ganen for de håndplukkede botaniske bær, samt gran, Helligånden, lakridsrod, Rowans. Destillatet er lavet i vores elskede og storslåede tyske kobber pot still. Efter uger sammen med masser af enebær, koger vi massen igen. Dråbe for dråbe, rejser ånden gennem potten. Timer efter timer smager vi i løbet af processen (ja, det er en hård opgave ..).
Njord er håndlavede, og hvert parti / flaske er nummereret. Njord Gin er indbegrebet af passion, nærhed, og godt håndværk.
Grundlæggerne Lars Toke og Troels flytter fra Randers til havnen i Århus henover sommeren i år og grundlagde Århus første destilleri siden Kong gulerod.
Hele Njord-brandet er “spundet” omkring den nordiske mytologi – og de fleste “botanicals” kommer fra Danmark og ikke mindst området omkring destilleriet.
Kartofler, korn og druer er nogle af de mange “botanicals” vi bruger i vores gins.
Alt bliver destilleret skånsomt og til perfektion.
Ginen
Njord har lavet et stærkt begrænset antal flasker af denne komplekse, friske, sødmefulde og fadlagrede ginlikør.
Ginnen er infuseret med danske kirsebær og har en særdeles fin balance mellem syre og sødme fra bærrene og så det tørre og krydrede udtryk fra ginnen. afrundet af sauternes-fade fra det berømte 1er Grand Cru Classé-slot Chateau Guiraud. Nydes rent eller som ledager til oste og desserter.